Legenda


In optie

Verkocht


De tussenwoningen op de bouwnummers 2 t/m 6 worden te huur aangeboden.

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.


Download situatietekening
01 02 03 04 05 06 07

Nieuw Servaas

Nieuwbouwplan Nieuw Servaas bestaat uit 7 rijwoningen waaronder 2 hoekwoningen. De 5 tussenwoningen zijn bestemd voor de verhuur.

De architectuur van de woningen is strak en modern. De hoekwoningen zijn opgebouwd uit bruin metselwerk, wat een mooi contrast vormt met de, in het wit gemetselde, tussenwoningen. Alle woningen zijn afgewerkt met een zwarte plint. De hoekwoningen zijn voorzien van een mooie dakkapel.

De lichtgrijze luifels boven de voordeuren, de hoge ramen en het lichtgrijze houtwerk tussen de verdiepingen zorgt voor een mooie eenheid tussen de woningen. De met zwarte, keramische dakpannen bedekte langskap, in combinatie met de opvallende witte goten, maakt het geheel mooi af. De woningen worden uitgevoerd in kwalitatief hoogwaardige materialen.

De woningen zijn allemaal voorzien van een praktische berging in de achtertuin. De tuinen zijn gesitueerd op het noordwesten en bereikbaar via een achterom (m.u.v. bouwnummer 1). De hoekwoning met bouwnummer 1 heeft de mogelijkheid tot het parkeren van een auto op eigen terrein. Er is voldoende mogelijkheid tot parkeren in de directe omgeving.  

De plattegronden van de woningen zijn standaard al bijzonder compleet van opzet. Daarnaast zijn er nog diverse uitbreidingsmogelijkheden, denk aan een uitbouw aan de achterzijde van de woning of een indeling op de zolderverdieping.